🌷 Vier Pasen bij Het Boldershof! 🌷

Geniet van een heerlijk Paasontbijt op Paaszondag 31 maart, van 8u30 tot 11u00, en begin de dag op de best mogelijke manier samen met familie en vrienden.

Bij Het Boldershof in Zuienkerke hebben we aan iedereen gedacht met ons speciaal samengestelde Paasontbijt-menu. Kies uit onze heerlijke opties en maak van deze Pasen een onvergetelijke ervaring.

🍞 Standaardontbijt - €16 per persoon

  • Geniet van 2 verse broodjes en een croissant, perfect om te beleggen met onze selectie van drie soorten beleg: choco en confituur.
  • Daarnaast serveren we een smaakvol gekookt ei, een stuk seizoensfruit, en je keuze tussen koffie of thee, vergezeld door een glas fris fruitsap.

🥂 Luxe Ontbijt - €23 per persoon

  • Trakteer jezelf op iets extra's met alles van het standaardontbijt, plus heerlijk spek met ei en een feestelijk glaasje cava.

🧸 Kidsontbijt (tot 12 jaar) - €7

  • Voor onze jonge gasten hebben we een aangepast ontbijt voor een perfect begin van hun Paasdag.

📅 Reserveren

Om zeker te zijn van je plaats, is reserveren noodzakelijk en dit ten laatste op vrijdag 29 maart. We willen iedereen de kans geven om van dit speciale moment te genieten, dus reserveer tijdig je plekje.

📞 Telefoon:

  • Bel ons op 0477/49 56 72 of 0472/51 7 31

🌐 Website:

  • Schrij je in via het formulier hieronder

✉️ E-mail:

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Het Boldershof voor een onvergetelijke Paasviering. Laat ons samen genieten van de schoonheid van het seizoen met heerlijk eten, goede gezelschap, en een warme sfeer.

Met dit formulier kun je je inschrijven voor ons Paasontbijt op zondag 9 april.