Weekendsuggestie:
Parelhoenfilet in een saus afgewerkt met Calvados en appeltjes, boontjes met spek
22 €
Dagschotels:
Maandag 3 tot vrijdag 7 februari
Steak met frietjes
of
Kabeljauwfilet met fijne groentjes en puree
Formules:
Dagsoep + dagschotel: 16.50 €
Dagschotel + dessert: 19.50 €
Dagsoep + dagschotel + dessert: 21.00 €
🍴 Ons Valentijnsmenu:
- Aperitief:
Glaasje bubbels met verfijnde hapjes - Voorgerecht:
Carpaccio van rund - Hoofdgerecht:
Op vel gebakken zeebaarsfilet- Puree van knolselder
- Warme, fijne groentjes
- Dessert (keuze):
Dame Blanche of Irish koffie
💖 Prijs: €42 per persoon
Deze menu is beschikbaar van vrijdagavond 14 februari tot zondag 16 februari. Reservatie voor deze menu is verplicht.
Menu Boldershof
***
Garnaalkroketje of kaaskroketje
***
Gebakken slibtong of steak met saus naar keuze
***
Dame Blanche of Irish koffie
37 €