Weekendsuggestie:



Parelhoenfilet in een saus afgewerkt met Calvados en appeltjes, boontjes met spek

 

 

 

22 €

Dagschotels:
Maandag 3 tot  vrijdag 7 februari

Steak met frietjes
of
Kabeljauwfilet met fijne groentjes en puree

 

Formules:

Dagsoep + dagschotel: 16.50 €
Dagschotel + dessert: 19.50 €
Dagsoep + dagschotel + dessert: 21.00 €


🍴 Ons Valentijnsmenu:

  • Aperitief:
    Glaasje bubbels met verfijnde hapjes
  • Voorgerecht:
    Carpaccio van rund
  • Hoofdgerecht:
    Op vel gebakken zeebaarsfilet
    • Puree van knolselder
    • Warme, fijne groentjes
  • Dessert (keuze):
    Dame Blanche of Irish koffie

💖 Prijs: €42 per persoon

Deze menu is beschikbaar van vrijdagavond 14 februari tot zondag 16 februari. Reservatie voor deze menu is verplicht.

 

Menu Boldershof

***

Garnaalkroketje of kaaskroketje

***
Gebakken slibtong of steak met saus naar keuze
***
Dame Blanche of Irish koffie

 

37 €